This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here

Welle7

Bern - Switzerland

Retail agency: JosDeVries
Lighting Design: Lichtkompetenz GmbH

 

The aim was to transform the Post Parc building next to the Welle-trainstation in to a state-of-the-art shopping center. Welle 7 will form a stopover between home and office, home and school or home and another destination. A stopover that invites one to enjoy a delicious meal in one of the restaurants, to work in the tranquil environment of one of the offices, to learn in the Klubschule or to go shopping in the many shops.

The shopping centre’s relevance is augmented through the assimilation of additional functions. The gastronomic function will offer meeting places where the guest can enjoy freshly prepared meals and drinks, accompanied by grab & go concepts. Five floors are reserved for business and education, with one floor entirely devoted to the Migros Klubschule. Further, the centre’s business units are to be leased as locations for meetings and flexwork. ©JosDeVries

Castaldi Lighting illuminates the public spaces of the building with Axel C; the winning feature is the flexibility of this product thanks to SLED technology.

Finally the product fixing system is ad-hoc designed to adapt perfectly to the architectural space.

Products used in this project