This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here

Villa Lario

Mandello del Lario - LECCO - Italy

Customer: Mas.Bit.
Project: arch. Michele Spreafico

 

New lighting for Villa Lario, a historic house surrounded by greenery, built in the early '900 in Mandello de Lario. The lighting of the building enhances the historical details while letting transpire modernity. The lighting of the private park of over 10,000 square meters is designed specifically to enhance the vegetation and make available spaces during the night.

All products are equipped with LED technology and optical cut-off for maximum visual comfort and respect for the lighting pollution regulations.
Finally, villa guests can enjoy an incomparable panoramic view of the lake with no glare.