This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here

LB Office block

Fiorano Modenese (MO) - Italy

Client:  LB Officine Meccaniche Spa
Project:  Studio Lucchese Design

 

The intervention is aimed at radically restyling the interior spaces of the LB office block, in line with the recent renewal process already under way involving
the company’s communication and image, in collaboration with the design studio.

The choice of the materials reflects a multi-sensory approach featuring different materials and finishes blended harmoniously but also juxtaposed.
Consequently, the lighting project combines various types of fittings: the idea is to create the right degree of comfort in the work settings and enhance
the surfaces and solid-structural elements of the interior, but also exploit purely scenic effects to mould the internal setting.

The end result is a unique, elegant and creative environment: a place of gathering but also a visually appealing ‘design space’ to be experienced
and discovered. The overall impression reflects a deliberate and purposeful design of all the elements and an innovative, balanced use of both traditional
and contemporary materials.

©Studio Lucchese Design